Aidat

matala vaakarima Marjaniemi pystyrima Kilo 2 pystyrima Kilo 3 Tikkuaita Matinkylä vaakarima Mankkaa 2 vaakarima Mankkaa

Aidat

Finn-Tiian alumiiniaidat ovat oikea ratkaisu kun haluat kiinteistösi kruunuksi tyylikkään ja kestävän piha-aidan. Alumiinin ylivertaiset ominaisuudet lujuuden ja säänkeston osalta antavat selkeän edun perinteisiin aitamateriaaleihin verrattuna. Mallistomme kattaa vaihtoehdot perinteisestä ”puuaita”-mallista yksilöllisesti suunniteltuun aitaratkaisuun. Finn-Tiialta löydät varmasti juuri sen oikean aidan pihapiiriisi.

 

Haluamasi aitamallin suunnittelun aloitat päättämällä seuraavat asiat: leveyden aita- ja tolppaprofiilille, haluatko pysty- tai vaakasuunnan asennuksen profiileille, halutun raon profiilien välille (minimiväli 15mm), aidan korkeuden ja värisävyn. Huomioi että voit laittaa myös eri levyisiä profiileja samaan elementtiin, jolloin saat aidallesi persoonallista ilmettä.

 

Aitaelementin pituus ilman tolppia on normaalisti n.2-2,5 metriä, mutta lähinnä asennupaikasta ja profiileista riippuen mitoitus on joustava. Aidan korkeus on päätettävissäsi ja jos aita sijaitsee rinteessä, huomioimme sen myös suunnittelussa. Normaalisti rinnepaikoissa elementit porrastetaan ja näin ne saadaan sulautumaan ympäristöön.

 

Kun olet hahmotellut ideasi, kerro se meille ja piirrämme sinulle mallistasi kuvan/kuvat. Kuvan avulla voit helpommin tehdä hankintapäätöksen tai tehdä vielä mahdollisia muutoksia. Pyrimme aina siihen että kuvan lähettämisen yhteydessä annamme myös sitovan tarjoushinnan ko.mallista.

 

Teknisiä tietoja:

 

  • aitaprofiilit: paksuus s=20mm. Leveydet 15, 20, 40, 60, 70, 100 (mm).
  • tolppaprofiilit: 72×72 tai 100×100 (mm).
  • profiilimalliin 15×20 on saatavilla myös erilaisia alumiinivalukoristeita.
  • kaikki Finn-Tiia aidoissa käytetyt osat ovat alumiinia, alumiinivalua ja ruostumatonta terästä.
  • jauhemaalattujen alumiiniosien värisävyt valittavissa RAL- värikartasta ja Ruukin standardiväreistä.

 

Päivitämme sivuja mallistomme ja referenssikuvien osalta jatkuvasti, mutta kun haluat lisätietoa tuotteistamme niin ota yhteyttä!