Portit

Liukuportti Mankkaa 2 Liukuportti Mankkaa

Portit

Finn-Tiia alumiiniportilla viimeistelet kiinteistösi ilmeen ja annat ensivaikutelman pihapiiristäsi. Alumiinisen rakenteen tuoma keveys ja lujuus antavat portille erinomaisen toimivuuden ja kestävyyden.

 

Porttimallistosta löytyy yksi- tai kaksilehtiset portit ja liukuportit. Porttimalleihin on saatavilla myös arjen pientä luksusta eli kauko-ohjauksella toimiva portin sähköinen aukaisu/sulkeminen. Tätä toimintoa arvostat viimeistään silloin kun sataa. Portit toimitetaan joko omilla tolpilla tai ne voidaan myös kiinnittää jo olemassa oleviin aita- tai tolpparakenteisiin.

 

Haluamasi portin suunnittelun aloitat päättämällä seuraavat asiat: malli aukeava 1- tai 2-osainen (lehtimalli) vai liukuportti, leveyden portin profiilille (huom.samoja kuin aitaprofiilit), haluatko pysty- tai vaakasuunnan asennuksen profiileille, halutun raon profiilien välille (minimiväli 15mm), portin korkeuden ja värisävyn.

Tärkeä tieto on myös pystytystapa eli haluatko toimituksen omilla tolpilla vai tapahtuuko kiinnitys olemassaoleviin aita/tolpparakenteisiin. Lisäksi tieto, että tahdotko kauko-ohjauksella toimivan aukaisukoneiston. Huomioi myös että voit laittaa myös eri levyisiä profiileja samaan porttielementtiin, jolloin saat portille persoonallista ilmettä.

 

Kun olet määritellyt porttisi, kerro se meille ja piirrämme sinulle mallistasi tarvittaessa kuvan/kuvat. Kuvan avulla voit helpommin tehdä hankintapäätöksen tai tehdä vielä mahdollisia muutoksia. Pyrimme aina siihen että kuvan lähettämisen yhteydessä annamme myös sitovan tarjoushinnan ko.mallista.

 

Teknisiä tietoja:

 

  • Porttiprofiilit: paksuus s=20mm. Leveydet 15, 20, 40, 60, 70, 100 (mm).
  • tolppaprofiilit: 72×72 tai 100×100 (mm).
  • profiilimalliin 15×20 on saatavilla myös erilaisia alumiinivalukoristeita.
  • kaikki Finn-Tiia porteissa käytetyt osat ovat alumiinia, alumiinivalua ja ruostumatonta terästä.
  • jauhemaalattujen alumiiniosien värisävyt valittavissa RAL- värikartasta ja Ruukin standardiväreistä.

 

Päivitämme sivuja mallistomme ja referenssikuvien osalta jatkuvasti, mutta kun haluat lisätietoa tuotteistamme niin ota yhteyttä!