Kaiteet

Kaiteet

Finn-Tiia kaideratkaisuilla saat terassille, parvekkeelle, rappusille, sisätiloihin jne. viihtyisyyttä ja turvallisuutta. Vahva ja asetuksien mukainen alumiiniirakenne on luotettava ja viimeistelty.

 

Kaiteitten profiilivaihtoehdot antavat mahdollisuuden käyttää sitä tilojen erottajana tai näkösuojana. Saatavana myös lasiset kaidemallit, joissa lasin eri värisävyjen ja kuvioiden avulla toteutat ennennäkemättömiä yksilöllisiä ratkaisuja.

 

Kaiteen suunnittelun aloitat päättämällä seuraavat asiat: millaisella profiililla/lasilla haluat kaiderunkoelementin täyttää, haluatko pysty- tai vaakasuunnan asennuksen profiileille, halutun raon profiilien välille (minimiväli 15mm), värisävyn ja kaiteen korkeus. Kohteen sijaintikorkeudessa on huomioitava tietyt turvallisuuteen liittyvät säädökset, mm. minimikorkeuden ja rakojen maksimimittojen suhteen.

 

Huomioi myös että voit laittaa myös eri levyisiä profiileja samaan kaide-elementtiin, jolloin saat sille persoonallista ilmettä.

 

Kun olet määritellyt kaiteesi, kerro se meille ja piirrämme sinulle mallistasi tarvittaessa kuvan/kuvat. Kuvan avulla voit helpommin tehdä hankintapäätöksen tai tehdä vielä mahdollisia muutoksia. Pyrimme aina siihen että kuvan lähettämisen yhteydessä annamme myös sitovan tarjoushinnan ko.mallista.

 

 

Teknisiä tietoja:

 

  • kaideprofiilit: paksuus s=20mm. Leveydet 15, 20, 40, 60, 70, 100 (mm).
  • tolppaprofiilit: 72×72 tai 100×100 (mm).
  • kaiteen käsijohteessa yksi malli.
  • profiilimalliin 15×20 on saatavilla myös erilaisia alumiinivalukoristeita.
  • kaikki Finn-Tiia kaiteissa käytetyt osat ovat alumiinia, alumiinivalua, lasia ja ruostumatonta terästä.
  • jauhemaalattujen alumiiniosien värisävyt valittavissa RAL- värikartasta ja Ruukin standardiväreistä.

 

Päivitämme sivuja mallistomme ja referenssikuvien osalta jatkuvasti, mutta kun haluat lisätietoa tuotteistamme niin ota yhteyttä!